Aktivitete ne UV

 • Data 11-12 Shtator, 2010, ne Universitetin e Vlores do te mbahet konferenca Free Software in Balkans 2010, kjo konference eshte nje takim vjetor i perdorueseve te free software. Ne kete konference do te marrin pjese profesioniste, akademik, dhe te ftuar te tjere nga vendet e Ballkanit.
  Per me teper vizitoni faqen web te konferences.

 

 • Data 24-27 Qershor, 2010, ne Universitetin e Vlores u zhvillua konferenca e 16-te nderkombetare Applications of Computer Algebra, ACA'10.
  Temat kryesore qe u diskutuan ne kete konference perfshijne computer algebra dhe symbolic computation ne inxhinieri, mjekesi, matematike te aplikuar, edukim, komunikim dhe shkenca kompjuterike.

  Per me teper informacion rreth konferences vizitoni faqen : ACA'10.
  Klikoni ketu per te pare programin e plote.


 • Data 14-15 Maj 2010, ne sallen e Konferencave te Akademise se Marines, u zhvillua Simpoziumi Nderkombetar i Detarise i planifikuar nga Departamenti i Shkencave Nautike dhe Inxhinierise Navale te Fakultetit te Shkencave Teknike.Ne simpoziumin me teme "Permiresimi i Sistemit Detar ne Shqiperi" moren pjese rreth 100 profesor, studiues dhe eksperte te huaj.
  Per me teper vizitoni Zyren e Informacionit

 

 • Data 7-8 Maj 2010, Departamenti i Edukimit i Universitetit te Vlores ka zhvilluar konferencen e pare nderkombetare ne Shkencat e Edukimit me titull:
  "Roli i universiteteve per integrimin ne Shoqerine Evropiane te Dijes". Per me shume informacion klikoni ketu per te vizituar faqen e konferences.


 • Data 30 Prill 2010, Universiteti i Vlores   i  jep profesor Niko Thomos titullin "Doctor Honoris Causa" per kontributin e tij te vecante ne fushen shkencore, te metodave te mesimedhenies dhe kualikifikimin profesional ne profilin shkencor.

 

 • Data 22 Mars 2010, ne Universitetin e Vlores u zhvillua konferenca me titull "Procesi i Bolonjes ne Universitetit Ismail Qemali te Vlores'', te pranishem midis te tjereve ishte edhe Ministri z. M. Tafaj dhe zv.Ministrja znj. N. Malaj.


 • Data 26 Shkurt 2010, ne Universitetin e Vlores u zhvillua cermonia e ndarjesse diplomave te promovimeve per Profesoret e Asociuar dhe Docentet e Universitetit te Vlores.

 

 • Data 11 Shkurt 2010, Universiteti i Vlores ne bashkepunim me forumin e vlorës për dialog internacional (fvdi) ju fton te merrni pjesë në simpoziumin “Europa-ndërmjet meje dhe teje”.Do te referoje mbi: historinë, kulturën, ekonominë si dhe marrëdhëniet e Bashkimit Europian me Shqiperine:

  • Helmuth Lohan - Ambasador i Komisionit Europian në Tiranë,
  • Fate Velaj-themelues i fvdi si dhe kryetar i forum weltoffen Vjenë, Austri,

          Salla A200.

 

 • Data 5 Shtator 2009, organizohet Cermonia e Diplomimit te Studenteve.

 • Data 30 Janar 2009, Ne departamentin e Shkencave Kompjuterike dhe Inxhinierise Elektrike do te zhvillohet seminari me teme:"Simulimi i sjelljes se agjenteve te tipeve te ndryshem".Klikoni ketu per me teper.

 • Data 22 Dhjetor 2008, Simpozium Shkencor me teme:"Evidentimi dhe investigimi i materialeve qe perdoren ne mjetet e transportit detar - pjese e vleresimit te besueshmerise se tyre".Klikoni ketu per te marre programin


 • 25 Shtator 2008 organizohet Ceremonia e Diplomimit të studentëve.

 • 21 - 22 Maj 2008,ora 17:00, në Sallën Shkencore të Universitetit, Fakulteti i Edukimit, Dega Gjuhë-Letërsi Shqipe organizon: Konferencë Shkencore: "Petro Marko - personalitet i shquar i letërsisë bashkëkohore shqiptare"

 • 29 Maj 2008, në Sallën e Madhe të Universitetit organizohet: Takimi i Rektorit të Universitetit Z.Tanush Shaska me studentët.

 • 05.06.2008, ora 9.30, në Sallën e Madhe në katin e dytë tek korpusi kryesor i Universitetit të Vlorës: Organizata Studentore SIFE (Studentët në sipermarrje të lirë ), ju fton te merrni pjesë në aktivitetin e organizuar në kuadër të fillimit te vitit te ri të aktivitetit të saj me qëllim prezantimin e punëve të bëra vitin e kaluar dhe të paraqes planet dhe projektet e saj për të ardhmen.