Mire se erdhet ne faqen zyrtare

Departamenti Administrim Biznesi, Fakulteti i Ekonomise

 

JU MUND TE STUDIONI :

 

Departamenti i Administrim Biznesit synon te ofroje nje formim te shkelqyer akademike per te pergatitur profesionistet e ardhshem te cilet do te kontribojne ne zhvillimin rajonal dhe kombetar te vendit.
Permes bashkepunimit me njesi te tjera te Universitetit tone, organizata te ndryshme, Universitete te tjera brenda dhe jashte vendit ne pretendojme te ofrojme njohuri, sjellje dhe aftesi akademike duke kontribuar ne pergatitjen e profesionisteve ne fushen e biznesit.

 

Ne ju sigurojme studenteve te deges Administrim Biznesi:

 • Cilesi ne mesimdhenie dhe perdorimin e formave bashkekohore

 • Pergatitje te larte profesionale

 • Krijimin e oportuniteteve te studenteve tane per punesim dhe vazhdimin e nje nivel Masteri pas perfundimit te ciklit 3 vjecar.

 • Zhvillimin e aktiviteteve kerkimore shkencore

 • Pjesemarrje dhe perfaqesim dinjitoz ne aktivitete kombetare dhe nderkombetare

 • Prezantim cilesor te Departamentit te Administrim Biznesit:

  • Artikuj Shkencor te botuar

  • Libra te botuar

  • Konferenca ne te cilat kane referuar