Pershendetje !

Miresevini ne Departamentin e Shkencave Kompjuterike dhe Inxhinjerise Elektrike te universitetit te Vlores (CSEE). Ne auditoret tona aktualisht studiojne 250 studente te nivelit te pare te studimeve (3-vjecar) dhe mbi 20 studente pas-universitar.
Synimi jone eshte qe te jemi departamenti me cilesor ne rajonin tone, prandaj jemi duke rekrutuar anetare te fakultetit ne fushat e shkencave kompjutacionale, dezanjim algorithmesh, inteligjence artificiale, kompjutim shkencor dhe komunikacione dixhitale.
Neqoftese jeni lauruar me graden PHD ne fushat e matematikes se aplikuar ose te shkencave kompjuterike / inxhinjerise elektrike, dhe deshironi te beheni pjese e projektit tone, na shkruani.[email protected]