Studentet e diplomuar ne Universitetin "Ismail Qemali" te Vlores:

Te gjithe ata studente te cilet jane diplomuar nga UV jane te ftuar te mbajne marredheniet me Universitetin.

Ne jemi te interesuar te dime mbi ecurine e tyre ne jete, se cfare roli ka luajtur UV ne  karrieren e tyre, cfare mund te permiresojme ne si UV per t'u sherbyer me mire studenteve aktuale.

Studentet e diplomuar mund te marrin pjese ne :
UV Alumni Association(Shoqata e UV per studentet e diplomuar) e cila eshte nje shoqate qe promovon UV dhe studentet e tij.  Kjo eshte nje fondacion jo-fitim prures i cili mbeshtet UV ne mbledhje fondesh, organizime aktivitetesh, etj.

 

Zyrat e Administrates te Universitetit te Vlores: